Hyprox-hydraulikoneikot

Suunnittelemme ja valmistamme hydraulikoneikkoja vaativaan teollisuuskäyttöön omalla Hyprox-tuotemerkillämme. Teemme koneikot mittatilaustyönä tarpeidesi mukaan. Suunnittelemme hydraulikoneikot Solidworksin 3D-ohjelmistolla, jonka avulla voimme mallintaa koneikot ennen niiden rakentamista, ja siten helpottaa kokonaisuuden suunnitteluprosessia. Koneikot kokoonpannaan huolellisesti vuosikymmenten kokemuksella, sekä säädetään ja koeajetaan valmiiksi järjestelmääsi sopivaksi. Toimitamme jokaisen koneikon mukana sähköiset dokumentit ja käyttöohjeet laajalla kielivalikoimalla. Saat järjestelmän dokumentoinnin selkeänä kokonaisuutena, joka sisältää EU-vaatimusten mukaiset asiapaperit ja tarvittavat valmistaja- ja liittämisvakuutukset.

Laadukkaat komponentit

Laajan varastomme ansiosta pystymme tarjoamaan erittäin nopeat toimitukset ja korkean toimitusvarmuuden. Alan johtavien valmistajien alkuperäiset komponentit takaavat toimittamiemme järjestelmien korkean laadun ja koneikkojen pitkän käyttöiän. Käytämme mm. Bosch Rexroth, Hydac ja Parker -komponentteja. Kattavasta varastostamme löytyvät myös 16-500 litran säiliöt vuotoaltaineen.

Edustamme johtavia hydrauliikkavalmistajia

Koneikot monipuolisiin käyttötarkoituksiin

Räätälöimme koneikot joustavasti erilaisiin käyttökohteisiin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden toiveiden mukaan. Toimitamme hydraulikoneikoita mm.:

  • Teollisuuden laiterakentajille osana laajempaa laitteistotoimitusta
  • Metsäteollisuuden tuotantolinjoille: sahat, vaneri-, sellu-, paperi-, lastulevy- ja kartonkitehtaat
  • Voimalaitoksille ja OEM-valmistajien tuotantolinjoille, joille uusimme tarpeen mukaan yksittäisiä koneikoita tai osallistumme laajempaan laitteistosaneeraukseen.

Ota yhteyttä koneikkomyyntiin

Jukka Vesa
Myynti ja suunnittelu, koneikot
Puh. 050 532 8692
jukka.vesa@kithydro.fi

Ville Klinga
Myynti ja suunnittelu, koneikot
Puh. 050 532 8693
ville.klinga@kithydro.fi

Pasi Pellikka 
Projektipäällikkö, teollisuuspalvelut ja koneikot
Puh. 040 544 8716
pasi.pellikka@kithydro.fi