Hydrauliikka

Onko kysyttävää hydrauliikasta? Me autamme! Kokeneet asiantuntijamme etsivät hydrauliikan valtavasta komponenttitarjonnasta juuri oikean tuotteen ja ratkaisun. Hydrauliikkatuotevalikoimamme koostuu komponenteista ja tarvikkeista aina kokonaisiin järjestelmiin asti. Tarjoamme myös ammattitaitoiset hydrauliikan huoltopalvelut sekä kokonaisten hydrauliikkajärjestelmien suunnittelu- ja valmistuspalvelut. Meiltä saat totta kai myös hydrauliletkuasennelmat nopeasti ja laadukkaasti.

Varastoimme kattavasti maailman johtavien valmistajien tuotteita. Palvelemme hydrauliikkatarpeissa valtakunnallisesti. Toimipisteemme löydät Joensuusta, Kiteeltä ja Lahdesta. Käytettävissäsi ovat myös emoyhtiömme Koneosapalvelun myymälät Vilppulassa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa.

Hydrauliikkavalikoimamme merkkejä ovat mm. Parker, Bosch Rexroth, Hydac, Eaton, Danfoss. Kithydro on myös Parker Mobile Technology Center. Se tarkoittaa erikoisosaamista raskaan kaluston Parker-suuntaventtiilien ja IQAN-ohjausjärjestelmien suunnittelussa ja toimituksissa.

Ota yhteyttä – tarjolla hydrauliikan ammattiapua

Tervetuloa hydrauliikan asiantuntijan palveltavaksi!

Ota yhteyttä tai tule käymään hydrauliikkamyymälöissämme.

Parker-hydrauliikan tuotekuvasto

Edustamamme Parker-hydrauliikan tuotevalikoimaa voit selata kattavasta nettikuvastosta. Kuvastosta löydät mm. komponenttien tuotekuvaukset, tekniset tiedot, asennus- ja huolto-ohjeet sekä varaosaluettelot. Kuvasto on englanninkielinen.