Hydrauliikka

Onko kysyttävää hydrauliikasta? Me autamme! Kokeneet asiantuntijamme etsivät hydrauliikan valtavasta komponenttitarjonnasta juuri oikean tuotteen ja ratkaisun. Hydrauliikkatuotevalikoimamme koostuu komponenteista ja tarvikkeista aina kokonaisiin järjestelmiin asti. Tarjoamme myös ammattitaitoiset hydrauliikan huoltopalvelut sekä kokonaisten hydrauliikkajärjestelmien suunnittelu- ja valmistuspalvelut. Meiltä saat totta kai myös hydrauliletkuasennelmat nopeasti ja laadukkaasti.

Varastoimme kattavasti maailman johtavien valmistajien tuotteita. Palvelemme hydrauliikkatarpeissa valtakunnallisesti. Toimipisteemme löydät Joensuusta, Kiteeltä ja Lahdesta. Käytettävissäsi ovat myös emoyhtiömme Koneosapalvelun myymälät Vilppulassa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa.

Hydrauliikkavalikoimamme merkkejä ovat mm. Parker, Bosch Rexroth, Hydac, Eaton, Danfoss.

Olemme Bosch Rexrothin sertifioitu jälleenmyyjä. Bosch Rexrothin jälleenmyyjille tarkoitettu kumppanuudenhallintaohjelma Certified Excellence takaa korkeatasoisen ja luotettavan palvelun kansainvälisesti ostokanavasta riippumatta. Sertifioidut jälleenmyyjät täyttävät ohjelman korkeat osaamis- ja laatuvaatimukset, ja edustavat joko Distribution-, Solution-, Training- tai Service -kumppaneita. Me Distribution-kumppanina vastaamme Bosch Rexrothin tuotteiden ja teknologioiden laadukkaasta jakelusta. Tarjoamme lisäksi tuotteiden kokoonpano- ja asennusratkaisuja sekä asiantuntevaa tietoa tuotteiden ja tekniikoiden valitsemisesta, soveltamisesta ja ylläpidosta.

Ota yhteyttä – tarjolla hydrauliikan ammattiapua

Tervetuloa hydrauliikan asiantuntijan palveltavaksi!

Ota yhteyttä tai tule käymään hydrauliikkamyymälöissämme.

Parker-hydrauliikan tuotekuvasto

Edustamamme Parker-hydrauliikan tuotevalikoimaa voit selata kattavasta nettikuvastosta. Kuvastosta löydät mm. komponenttien tuotekuvaukset, tekniset tiedot, asennus- ja huolto-ohjeet sekä varaosaluettelot. Kuvasto on englanninkielinen.