Putkitukset ja huuhtelut

Teemme putkistojen asennuksia joko valmiina elementteinä tai asiakkaidemme tiloissa. Ammattitaitoiset asentajamme suorittavat putkistoasennukset nopeasti ja laadukkaasti. Huolehdimme myös asennettujen putkistojen puhtaudesta asennuksen aikana ja sen jälkeen.

Parkerin alumiinisella Transair-putkistojärjestelmällä pystymme nopeasti rakentamaan runko- ja työpisteputkistot ja -letkutukset, jotka ovat nopeasti laajennettavissa ja muutettavissa ilman hitsaus- tai muita liitostyökaluja.
Tutustu Parker Transair-järjestelmään (englanninkielinen esite).

Putkistojen huuhtelut

Hydrauliikkajärjestelmien käyttöönotoissa ja laiterikkojen jälkeisessä toiminnan ylösajossa on ensiarvoisen tärkeää huolehtia, ettei järjestelmään jää epäpuhtauksia. Epäpuhtaudet ovat suurin yksittäinen syy hydrauliikan vikoihin ja ongelmiin. Tästä syystä ensiasennetut putkistot ja kontaminoituneet putkistot on syytä huuhdella ennen käyttöönottoa. Järjestelmien huuhtelu ennen niiden käyttöönottoa pidentää komponenttien käyttöikää merkittävästi. Jos huuhtelu laiminlyödään, asennuksen aikana järjestelmään joutuneet likapartikkelit saattavat aiheuttaa suuria vahinkoja komponenteille jo lyhyessäkin ajassa.

Suoritamme putkistoasennusten lisäksi huuhtelut ammattitaidolla tiloissasi omilla huuhtelukoneikoillamme. Voimme myös vuokrata huuhtelukoneikot käyttöösi. Huuhteluprosessin aikana suodatamme kierrätetyn öljyn ja mittaamme reaaliaikaisesti puhtautta. Hydraulijärjestelmät huuhdellaan, ja öljyt suodatetaan aina tilaajan kanssa sovittuun ISO-puhtausluokkaan asti. Huuhtelun jälkeen raportoimme mittaustulokset.

Kerromme mielellämme lisää ja laskemme tarjouksen kohteesi teollisuusputkistoista. Ota yhteyttä:
Mikko Koponen
Puh. 040 687 9505