Myymälät ja hydrauliletkujen teko

Hydrauliikkaan, pneumatiikkaan ja korjaamotuotteisiin erikoistuneet myymälämme palvelevat Kiteellä ja Joensuussa. Toimintamme ytimessä on tekninen myynti, sertifioitu Parker-letkuasennelmien valmistus, sekä huolto- ja korjaamopalvelut.

Edustamme johtavia hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotemerkkejä, kuten Parker, Bosch Rexroth ja Hydac. Etsimme laajasta toimittajaverkostostamme tarpeisiisi aina parhaiten soveltuvat tuotteet.
Tervetuloa palveltavaksi – myymälämme ovat avoinna arkipäivisin klo 8-16.
Joensuu, puh. 042 485 9202
Kitee, puh. 042 48591

Lahden toimipisteemme on keskittynyt hydraulikoneikoiden tuotantoon. Lahden kattava komponenttivarasto palvelee tilausasiakkaita (ei myymäläpalveluja).

Laskutustilin avaus

Voit nopeuttaa myymälä- ja tilausasiointia lähettämällä hakemuksen laskutustilin avauksesta. Hakemuksen voit tehdä kätevästi netissä täyttämällä tilinavauslomakkeessa pyydetyt tiedot. 

Hydrauliletku­asennelmat sertifioitua Parker-laatua

Kithydro on Parker Hannifinin sertifioima letkuasennelmavalmistaja, mikä takaa hydrauliletkuasennelmien korkean laadun ja tarkat puhtauskriteerit. Valmistamme letkuasennelmat letkuvalmistajan määrittelemän prosessin mukaisesti ja varmennamme määritellyillä työkaluilla oikeat asennelmamitat, osat sekä myös valmiin letkuasennelman sisä- ja ulkopuolisen puhtaustason. Jokainen letkuasennelma valmistuu letkuvalmistajan sille määräämiin toleransseihin. Asennelma merkataan tarvittaessa varaosakoodilla ja liitinten päät suojataan, ettei asennelmaan pääse epäpuhtauksia myöskään kuljetuksen tai varastoinnin aikana.

Valmistamme vuosittain tuhansia hydrauliletkuasennelmia OEM-valmistajille, teollisuuteen, huoltokorjaamoille ja liikkuvan kaluston urakoitsijoille. Kokoamme myös konekohtaisia varaosaletkusarjoja asiakkaan tarpeen mukaan.

Mikäli letkuasennelmiin on merkattu varaosakoodi, voit tilata letkun suoraan koodin perusteella jo etukäteen, ja noutaa valmiin letkuasennelman liikkeestämme. Näin säästät aikaa, ja varmistamme, että asetelmaan tarvittavat osat löytyvät varastostamme. Kun letkuasennelma tilataan suoraan varaosakoodilla, varmistetaan myös letkuasennelman oikeat mitat.

Valmistamme hydrauliletkuasennelmat Joensuun ja Kiteen toimipisteissä. Lahden toimipisteestä letkutoimitukset tilausta vastaan parin päivän toimitusajalla (Lahdessa ei vähittäismyyntiä).