Kithydrosta Parker Mobile Technology Center

Parker Hannifin on esitellyt uuden konseptin – Mobile Technology Centerit. Mobile Technology Centerillä on erikoisosaamista raskaankaluston Parker-suuntaventtiilien ja IQAN-ohjausjärjestelmien suunnittelussa ja asennuksessa. Sovellusten kirjo on laaja metsäkoneista kuorma-autojen lavarakenteisiin ja maanrakennuskoneisiin saakka.

Suomessa on kaksi Parker-jälleenmyyjää, jotka toimivat myös Mobile Technology Centereinä: Koneosapalvelu Vilppulassa sekä Kithydro Kiteellä. Ne voivat toimittaa Parkerin asiakkaille täydellisiä järjestelmiä hydrauliikkaventtiileineen ja -sylintereineen sekä niihin kuuluvia komponentteja, kuten elektronisia ohjausjärjestelmiä, letkuja, liittimiä ja suodattimia.

Kummallakin yrityksellä on vankka hydrauliikkaosaaminen ja ne ovat suuntautuneet raskaankaluston sovelluksiin ja järjestelmiin. Järjestelmäsuunnittelun ja asennuksen lisäksi kummallakin yrityksellä on varasto ja myymälät. Myynnissä on mm. letkuja ja liittimiä, polttoaine-, öljyn- ja ilmansuodattimia sekä tietenkin Parkerin pumppuja, moottoreita, suuntaventtiilejä ja ohjausjärjestelmiä. Lisäksi sekä Koneosapalvelu että Kithydro tarjoavat hydrauliikkahuolto ja -asennuspalvelut.

Ota yhteys Kithydron hydrauliikkamyyntiin >>