Kithydrosta bosch rexroth certified excellence Distribution partner

Bosch Rexroth Oy ja Kithydro Oy ovat allekirjoittaneet Certified Excellence Distribution Partner -kumppanuussopimuksen. Kithydro Oy ja saman nimen alle sulautunut Hyprox Oy ovat pitkäaikaisia kumppaneita Bosch Rexroth Oy:n kanssa niin teollisuushydrauliikan kuin liikkuvan kalustonkin saralla.

  • Kumppanuussopimuksen myötä pystymme entisestään parantamaan palveluamme, tuotteiden saatavuutta ja kokonaisuuksien toimituksia asiakkaiden suuntaan. Tavoitteena on kehittää palvelua asiakaslähtöisesti. Meiltä löytyvät laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös huolto- ja asennuspalvelut, jolloin toimitukset voidaan hoitaa avaimet käteen -periaatteella, kertoo Kithydro Oy:n toimitusjohtaja Mikko Koponen.

Certified Excellence on kansainvälinen ohjelma Bosch Rexrothin kumppanuuden hallinnassa. Tavoitteenamme on, että sertifioidut partnerimme tarjoavat parhaita ja luotettavia palveluja asiakkaillemme ja että heidät nähdään yhtenä kokonaisuutena maailmanlaajuisesti – ONE Rexroth Sales. Ohjelma takaa ensiluokkaisen laadun Bosch Rexrothin tuotteille ja palveluille.

Lisätiedot:
Mikko Koponen
toimitusjohtaja
Puh. 040 687 9505